23 Kasım 2017 Perşembe

Sadece Korkaklar Vazgeçer



Sadece korkaklar vazgeçer! Kendine güvenen, inanan insan mücade eder. Defalarca başarısız olsa bile her seferinde tekrardan aynı inançla mücade eder. İçinde hep bir umut vardır çünkü. Umut insanı hayata bağlayana her şeydir. Umut ettiğimiz sürece severiz, umut ettikçe çoğalırız, güzelleşiriz, varoluruz. Umudunu kaybeden kendine olan inancını kaybetmiştir. 

Ben korkak değilim. Karşımda koca bir dağ gibi görünen bu zorluğu kendime inancım ve karşıya duyduğum sevgi sayesinde göğüs germeye hazırdım. Bütün umutlarım şimdi bir toz bulutu gibi yok oldu. Mücadele etmeme gerek kalmadı. Sonuç ne zafer ne kayıp. Sonuç mutsuzluk oldu ama çok iyi biliyorum ki korkak değilim.

İçinizde küçücük bir umut varsa bile vazgeçmeyin. Ne olursa olsun deneyin. Sadece yaşayın. İnsanın sadece bir ömrü var. Ne keşkeler biter ne belkiler. Sadece inancınız olduğu yere kadar savaşın. Karşınızda mücadeleyi bırakan varsa da siz mücadelenizden vazgeçmeyin. İlla da olmuyorsa kabullenin. İşin sonunda korkak olmayın yeter. Çabalayın..